YouTube og korona stress med Silje

Denne pandemien har forandre mye med verden, dette gjelder også influenser på sosiale medier som kan streve med nye ideer. Rosenposten har fått tak i Silje Mathilde Fauske Hoch-Nielsen, som skal snakke litt om hennes plattform og hvordan hun har opplevd korona.  

Av Anine Bulling 

Det er mange ideer som blir svekket av å ikke få lov til å gå ut, eller å ikke kunne oppleve forskjellige steder på en lang tid. Noen som har en plattform, kan være påvirket mye av dette med for eksempel video ideer og annet slags.   

Silje mener at det har vært veldig vanskelig nå som korona har kommet, fordi hun har mistet litt motivasjon ved at man ikke kan filme utendørs. Å oppleve ting ute er noe som hun har lyst til å drive mere med på sosiale medier. Siden det har blitt mer skole og dermed mindre motivasjon, blir det vanskelig å komme opp med ideer til videoene på YouTube kanalen hennes. 

foto: Anine Bulling

Dersom det gjelder hvordan skolen hennes har håndtert korona hadde hun noen punkter hun ville si. Siden alle føler seg fremdeles kontrollert av korona har det vørt tøft for alle. Men kunne ledelsen kontrollert tiltakene for korona på Rosenvilde og muligens andre skoler bedre?  

  • For å være ærlig så syntes jeg at det bør være mer tatt tak i. Spesielt nå som vi er tilbake på skolen, syntes jeg det er veldig tidlig. Det kan være folk som kjenner at du må tilbake på skolen fulltid for å klare deg, og gjennomføre skolen. Men jeg synes Rosenvilde tar det helt greit, sier Silje Mathilde Fauske Hoch-Nielsen, 16, Elev, Rosenvilde. 

Sosiale medier som Instagram sier Silje at hun har fått mye flere følere etter korona tiden, det samme gjelder på hennes TikTok konto. Men det samme sies ikke for YouTube kanalen dersom hun mener at hun får færre seere ettersom hun ikke laster opp videoer like mye som før. Silje sier at korona har påvirket livet hennes veldig dersom hun elsker å være ute og tatt bort tid ifra ting hun egentlig har lyst til å oppleve ute. 

foto: Anine Bulling

Silje vil ikke slutte med YouTube bare fordi det er korona og motivasjonen hennes skal ikke ta overtak på hennes drøm. Siden Silje har lyst til å bli større på YouTube, som også er et av målene hennes som hun har settet på seg selv.  

You may also like...